program 2016

Borgerforeningen

 Billeder fra Fastelavn 2014 kan nu findes i fotoalbummet. Programmet for 2014 er ikke klar endnu, men bliver lagt ind i kalenderen her på Lyngs DK når det er klart.

 

 

Lyngs Borgerforening har til formål at varetage og fremme borgernes interesse på bedst mulig måde ved de midler, der står til dens rådighed.

Herunder at fremme tilvejebringelsen af et godt socialt netværk mellem Lyngs og omegnens borgere,  og alle andre, som måtte have interesse for foreningens arbejde.

Foreningen udarbejder hvert år et program, som bliver uddelt til alle i foreningens område. Kalenderen kan ses her.

ALLE er særdeles velkommen til alle vore arrangementer, så vi glæder os til at se DIG og din familie

 Hvis du ønsker, at støtte op om Lyngs Borgerforening, er du mer’ end velkommen til at rette henvendelse til undertegnede, og blive optaget  som medlem af vores forening, men det er bestemt ingen betingelse for, at kunne deltage i vores arrangementer.

Formand

Lars Fomsgaard

Skibstedvej 7

mail.:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Nyheder fra Lyngs Borgerforening - primo 2015

 • Generalforsamling i 2016 er torsdag den 26. Februar kl. 19:30 i Kulturen
 • Thy . Mors energi har nu orienteret os om, at Lyngs er blevet udvalgt til næste runde af nedgravning af fiberbånd, og gravearbejdet skulle starte allerede til efteråret. Mere om det senere.
 • Lyngs Borgerforening er gået på Facebook, og fremadrettet vil vi bruge siden til billeder, nyheder, tilmelding, ekstra arrangementer mv, så gå ind og meld jer til så i kan følge med.
 • Borgerforeningen, Efterskolen og Møllen har indgået et samarbejde, og vi mødes nu ca. 1 gang hvert kvartal for at drøfte muligheder for fælles arrangementer, udviklingsprojekter og andre mulighederfor at samarbejde. Årets Sankt Hans arrangement er første resultat af dette, og vi arbejder på flere ting som dog ikke er klar til programmet endnu.
 • Bestyrelsen består af Lars Fomsgaard (formand), Anitha Hedelund (næstformand), Sanne Wad Sørensen (Kasse'r) Pia Stokholm (sekretær), Hanne Binderup (medlem) og Anders Gravesen (suppleant) samt Carsten Lyngs (suppleant).
 • Bemærk at medlemskab for 2015/2016 kan betales via bankoverførsel til konto 7500-7016738 eller ved at lægge pengene i en kurvert med navn og adresse i postkassen hos Sanne på Møllegade 31.
 • På årets generalforsamlibg blev der foreslået at bestyrelsen skulle arbejde videre med ideer omkring.
  • at etablere julebelysning i Lyngs
  • at etablere permanet højtaler anlæg i Kulturen
  • at engagere Borgerforeningens medlemmer mere i arbejdet, så de der har lyst kan hjælpe til
  • alle disse ider arbejdes der videre med her i 2015/2016

Vel mødt til årets arrangementer

Annoncer

Det er i Lyngs det sker..
Gå til toppen UA-35437605