facebook_page_plugin
Kort Lyngs
Instagram

 

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Herunder finder du en beskrivelse af de regler vi er underlagt iflg. Lovgivningen.

1.     Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

www.lyngs.dk er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Bendy Poulsen f/ www.lyngs.dk

Møllegade 41

7790 Thyholm

Telefon: 97 87 80 31

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2.     Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • For at administrere dit medlemskab af en af foreningerne på www.lyngs.dk

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven i året 2019

3.     Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

  • Navn, adresser,telefon, email samt tilmelding til arrangementer i foreningen

4.     Hvor dine personoplysninger stammer fra

Indhentet ved personlig samtale, eller gennem formular i www.lyngs.dk

5.     Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger i så længe du er medlem af en af foreningerne, eller til du tilkendegiver at oplysningerne skal slettes, og du dermed melder dig ud af foreningen.

 

[1] Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF. Af artikel 14, stk. 1, fremgår det, at den dataansvarlige skal give den registrerede en række oplysninger, når personoplysninger ikke indsamles hos den registrerede.

Log på som gæst

Gå til toppen