Udviklingsplan for Lyngs sogn 

Den er lavet i samarbejde med engagerede borgere, efter to møder i januar 2023 i Kulturen hvor ideer og ønsker blev nedfældet på papir.

Udviklingsplaner er en paraply, som vi ønsker skal samle kræfterne for at igangsætte projekter, som vi mener kan være med til at sikre en god udvikling for Lyngs sogn.

Den skal derfor ses som medspiller til de foreninger og personer, som gør en kæmpe indsats for at gøre det attraktivt at bo i Lyngs sogn.

De projekter, der er nævnt i planen, er ideer til, hvad vi gerne vil arbejde med fremover.

I forhold til mange af projekterne skal det undersøges, om det er muligt, at skaffe midler for at realisere dem, samt ved at gå i dialog med relevante partnere.

Den forventede effekt af projektet er, at det kan være med til at skabe videre udvikling i Lyngs sogn, samt give aktørerne de nødvendige redskaber til at videreudvikle netop vores lokalområde.

Det forventes ligeledes, at projektet vil bidrage til, at der bliver igangsat spændende projekter, som i fremtiden kan være med til at gøre det mere attraktivt at bosætte sig i sognet, blandt andet gennem etablering af flere alternative boligformer f.eks. Tiny house eller lignende bo former og hermed skabe flere arbejdspladser.

Vi tror, det er muligt at skabe et miljø, som folk har lyst til at bo i, selvom byen skrumper og bliver mindre.

 Link til udviklingsplan

Social Share:
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework